اترک کود

تولید کود های شیمیایی و کلات های فلزی با عملکرد بالا

اترک کود

تولید کود های شیمیایی و کلات های فلزی با عملکرد بالا

شرکت اترک کود در بازار محصولات کشاورزی در مدت کوتاهی توانسته به کمک دانشجویان جوان صنعت کشاورزی و شیمی گامی کوچک در تولید و فروش انواع کود کامل خاکی شامل NPK ها، انواع چالکود، انواع NPK های هیدروپونیک و کلاتها بصورت فله ای و بسته بندی بنا به درخواست خریداران بردارد.

پیوندهای روزانه
پیوندها

مقدمه :


تولیددرگلخانه ها اغلب تحت شرایط کمبود نور و رطوبت بالا و تجمع عناصر غذایی صورت می گیرد در این شرایط میوه ها درشت تر شده و جذب آب در میوه زیاد می شود و اصطلاحاً آب کشیدگی میوه بالاتر می رود و میوه ها آبکی می شوند و بدلیل رقیق شدن قندهای داخل آن طعم شیرین آنها کاهش می یابد.

گلخانه :


شرایط محیط گلخانه از جمله مصرف کودهای نیتروژنی (ازته) و کمبود نور(تابش مستقیم خورشید) باعث تجمع نیتروژن در بافت های میوه می شود. همانطور که می دانیم نیتروژن از اجزای مهم پروتئین ها و پروتئین ها از ترکیبات مهم رنگریزه ها(رنگدانه ها) هستند که باعث رنگ در میوه ها می شود.
مثلا ؛ رنگ قرمز توت فرنگی بدلیل وجود همین عنصر می باشد. نیتروژن باعث بی مزه شدن میوه ها می شود. ازطرفی تجمع آن در بافت های میوه ها و سبزیجات باعث ایجاد بیماری در انسان بخصوص سرطان دستگاه گوارش می شود.

 

یادآوری دانسته ها به تولید کنندگان محترم:


جهت ترد شدن میوه های گلخانه ای حتی الامکان از آبیاری بیش از اندازه خودداری شود. برخی از زارعین قبل از برداشت جهت افزایش رشد و وزن میوه ، بوته ها را آبیاری می کنند که این موضوع باعث آبکی شدن بیشتر میوه ها ازجمله خیار می شود.
استفاده از کودهای شیمیایی بخصوص کودهای نیتروژنی بایستی بهینه و به اندازه مصرف شود تا مشکلات بی مزه شدن میوه ها و تجمع نیترات در بافت های میوه کاهش یابد.
 همچنین برای حداقل بودن تجمع نیترات در بافت های میوه ها باید سعی شود میوه ها در هنگام ظهر برداشت شود. زیرا درطی روز نیتروژن به مصرف اعمال حیاتی گیاه رسیده وکمتر تجمع اتفاق می افتد.

 

نکته  :


از مصرف بی رویه کود و سم در زمین و آب پرهیز کنید و به جای آن فکر کنید که چگونه زمین تان را بارور نگه داشته و از علم روز استفاده کنید . از تقلید نا آگاهانه در مصرف بی رویه سموم خودداری کنید .بهتر از بجای مصرف کودهای شیمیایی از کودهای ارگانیک یا زیستی استفاده شود تا محصول نهایی از لحاظ ارزش تغذیه ای و سلامتی فاقد هرگونه مشکل باشد.

 

سخنی با کشاورزان زحمتکش:


کشاورزی از جمله شغل های مورد توجه خداوند است.
تمام پیامبران خدا به جز ادریس کشاورز بوده اند.
ثوابی که در این شغل نهفته است در هیچ شغل دیگری ممکن است نباشد.
پس توقع می رود که شما با دقت، به کار کشاورزی و تولید غذای سالم برای هم نوعان خود بکوشید.
از مصرف بی رویه کود و سم در زمین و آبِ خدادادی پرهیز کنید و به جای آن فکر کنید که چگونه زمین تان را بارور نگه داشته و از علم روز استفاده کنید.
از تقلید نا آگاهانه در مصرف بی رویه سموم خودداری کنید.

 

 چند توصیه به مصرف کنندگان میوه ها و سبزی ها:


1. از مصرف سیب زمینی و پیاز بزرگ تر از حد معمول، به دلیل زیاد بودن نیترات آن، خودداری فرمائید.
 2. از مصرف سیب درختی و خیار که شکل زیبایی دارد خودداری کنید. سیب درختی و خیار غیر متعارف بهتر است.
3. در مصرف خربزه دقت فرمائید که از زمان سم پاشی آن 20 روز گذشته باشد.
4. از محل تولید سبزی ها اطمینان داشته باشید که در مسیرهای آب های آلوده و یا پس آب و فاضلاب شهری نباشد.
5. ترک خوردگی و شکاف در سیب زمینی، یکی از عوامل مصرف بیش از اندازه کود است، پس لازم است در انتخاب سیب زمینی دقت کنیم.
6. از پیازهایی استفاده کنید که فشردگی  برگ های آن زیاد باشد و جوانه انتهاییِ سبز نداشته باشد.

 

منبع:

@AgriEnviSci

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۲۰
atrak kood

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی